Ja, kom hit och testa själv!

 

Haverdals Camping

 Stora och härliga platser

På Haverdals camping har vi stora campingtomter, 100-120m2. De flesta plasterna är komfortplatser med vatten & avlopp. Självklart är de el på samtliga ca 180 platser .

För oss ligger miljö och trivsel i fokus. Därför lägger vi mycket tid på att hålla i ordning & fräscht i våra servicehus och vår omgivning.

Utcheckning sker innan 12.00

 

 

Välj din Favorit plats!haverdal_karta

Kika på vår områdeskarta för att se vilken plats som passar er bäst!

Till Områdeskartan

 

 

 

 

Utmed den vackra kustvägen mot Falkenberg 1,5 mil norr om Halmstad. Finner Ni vår trivsamma  campinganläggning med den halländska naturen och havet som granne.

Vi är en anläggning med stora campingtomter och grönytor. Nybyggt område med nytt servicehus med solpaneler för miljön. Miljön är viktig för oss även trivseln sätter vi högt och satsar på en minnesvärd camping. Alltid något nytt till varje säsong. Att utvecklas är viktigt.

Ny lekplats med hoppkudde, beachvolley, fotbollsplan, aktivitetsprogram från v. 26-31 med barnklubb, clown, trolleri, bamsegympa, tipspromenader, vuxenaktiviteter mm. Utmana familjen och vännerna på vår spektakulära äventyrsgolf.

På gångavstånd breder en kilometerlång barnvänlig sandstrand ut sig. Med härliga sanddynor för avkoppling eller lek och sandslottsbygge. En spännande sysselsättning är krabbfiske, vid revet brukar det nappa bra, lika viktigt som att samla snäckor när man är på stranden. I anslutning till stranden ligger vårt vackra naturreservat för sköna promenader, en bit in hittar man ”Trollskogen” – naturens eget konstverk, trädskulpturer som inbjuder till klättring. Ta med en fikakorg och Njut! Här ligger också Skandinaviens högsta sanddynor.

Vill man dra på sig löparskorna så finns flera olika slingor att välja mellan, även vår långa strand som sträcker sig till Vilshärad i söder är fin att springa på. Även promenader i lugnare tempo, barfota i vattenbrynet är att rekommendera.

Vi önskar er en skön och avkopplande semester i Haverdal!

 

 

 

En campingplats att minnas, för alla, oavsett om du kommer med Husbil, Husvagn eller tält. VÄLKOMNA!