Kattegattleden passerar precis i gränsen till Haverdals camping vilket gör att vi jobbar med att bli så cykelvänliga som möjligt.

Vi kan erbjuda tältplats med grillmöjlighet. Enklare boende i vår campingtunna och 2-bäddstuga till bra pris om vädret är lite vått. I receptionen har vi en servicebutik som kan erbjuda frukostbröd och nybryggt kaffe. Dricker man sitt kaffe/the i eller utanför vår caféhörna så finns det gratis Wifi att tillgå. Det finns reperationskit om man fått punktering, cykelpump m.m att köpa. Cykelpump går också att låna vid behov. I servicehusens kök finns Micro och en del husgeråd att låna, dock inte allt. Men hör i receptionen om det är något som Ni skulle behöva låna så försöker vi hjälpa till. Vi samarbetar även med vandrarhemmet i Steninge som serverar frukost, så är man på väg norr över kan man inta sin frukost där ca. 4 km från oss. Där serveras bl.a god gröt.

Är Ni redan på plats, incheckade eller boende i närheten finns det möjlighet att hyra cykel hos oss, bokas i receptionen +4635-52310. Upptäck alla fina cykelvägar som finns runt oss. Vi har även gjort cykelrutter som Ni enkelt kan ladda ner på Er smartphone och hitta alla våra smultronställen, i Halmstad med omnejd. Cykla längs havet, hur härligt låter inte det, som balsam för själen! Upptäck Halland på cykel