Hyra stuga i Halmstad

På Haverdals camping har vi 15 olika boende objekt. Allt från mindre tvåbädds stugor till större lägenheter för 6 personer.Nedan finner ni mer info om varje stuga. Stugorna är utrustade för självhushåll, så lakan & handdukar får ni ta med er själva. Det går också bra att hyra lakan & Handduk i receptionen.

Städningen sköter ni själva om ni inte väljer att boka med slutstädning. Viktiga tider: incheckning efter kl 15.00 och utcheckning före 12.00.

Stugor

Stenhuggarebyn 330-334

4+2 bäddar, 36 kvm

Fem stycken nya och mysiga stugor för 6 personer. Stugorna är byggda 2018. Dessa stugor har 2 separat sovrum med 2 sängar i varje & bäddsoffa. Dusch och toalett finns i stugan.  

Stuga 301

2+2 Bäddar, 24 kvm.

En liten mysig stuga för 4 personer. Nyrenoverad (2015) med dusch och toalett. Ett separat sovrum med våningssäng, samt ett allrum med kokvrå och bäddsoffa. Köksutrustning och porslin till 4 personer, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare samt TV med plats för boxerkort.

Det finns möblerad altan under tak, samt en grill vid stugan som sköts av gästerna.

Stuga 302

2+2 Bäddar, 20 kvm.

4-bäddsstuga med dusch och toalett, samt separat sovrum med våningssäng. Allrum bäddsoffa med skön sovkomfort, kokvrå utrustad med husgeråd och porslin för 4 personer. I stugan finns även mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare samt TV med uttag för boxerkort.

Möblerad veranda under tak. Grill finns- sköts av gästerna.

Stuga 303

2 bäddar, 8,5 kvm.

Är en mysig ”friggebod” med 2 bäddar. Utrustad med två 2 enkelsängar med täcken och kuddar för 2 personer. Ett litet ”pentry” med kaffebryggare, kyl med frysfak och köksutrustning för 2 personer. Det finns dock inga kokmöjligheter i stugan, men servicehuset med kök ligger inte långt bort (ca 30meter).

Det finns TV med digitalbox i stugan (Med möjlighet att ta med eget boxerkort för fler kanaler).

Campingtunna 305

2 Bäddar.

En enkel 2 bädds stuga. Utrustad med kyl, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare, husgeråd samt porslin till 2 personer. Täcke och kudde finns. Medtag lakan eller hyr i reception 100kr/set, eller köp engångs.

Det är inte tillåtet att använda sovsäck direkt på stugans madrasser, finns underlakan att hyra eller engångs att köpa i reception.

Husvagn 304, 306, 308

4 bäddar

Uppställda husvagnar med förtält. Vi har 3st Kabe vagnar som är 1-5 år gamla och fullt utrustade för 4 personer med möblerat förtält. 

För er som vill testa på husvagnslivet men inte har egen husvagn. Eller för er som vill komma till färdig boende. 

Lägenheter

Lägenhet 307

4+2 Bäddar, 40 kvm.

Är en lägenhet för 6 personer med två våningar. På markplan har ni köket som är utrustat med kyl, frys, kaffebryggare, spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och porslin för 6 personer samt en matplats.
Toaletten med dusch finns också på markplan.

Sedan är det ett stort allrum med bäddsoffa. TV med möjlighet att ta med eget boxerkort för fler kanaler.

Lägenhet 310

4+2 Bäddar, 60 kvm.

Är en nyligen ombyggd lägenhet för 6 personer som ligger 50 meter ifrån stranden, alltså inte inne på camping området. Består av 2 sovrum, stort kök/allrum med bäddsoffa och en toalett.

Lägenheten har ett stort och rymligt kök/allrum utrustat med kyl, frys, spis, ugn, microvågsugn, kaffekokare, diskmaskin och porslin för 6 peroner.

Haverdals Camping

Haverdalsvägen 62
30571 Haverdal

Telefon: 035-52310
Email: info@haverdalscamping.se

X